Referensobjekt

Här hittar du lite information och bilder från tidigare uppdrag!

Intresserad?

Vi har akustiktyger från en mängd olika tillverkare och material. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

Tel: 070-694 04 50

Privat Kund

Hos en privat kund har vi monterat upp mörkläggande sammetsgardiner i alla sovrum och kontoret, samt skira gardiner i kök, allrum och vardagsrum. Kunden blev riktigt nöjd!

Mörkläggande sammetsgardiner är från leverantören Trapiche & Co.

Skira gardiner är från Saum & Viebahn.

Burmans Ur & Guld

Här har vi satt upp skira draperier hos Burmans Ur & Guld för att skapa ett rum i rummet och ge lite avskiljning.

Textilmärke: Saum & Viebahn

Region Västerbotten

I fikarummet på Region Västerbotten har vi satt upp vita mönstrade gardiner för att ge en mer ombonad känsla och liv i rummet. Medan vi har satt upp gråa nätgardiner i kontoren.

Textilmärke på vita mönstrade: Villa Nova, Kishi

Textilmärke gråa gardiner: Ludvig Svensson, Pond.

New Boliden

Här är ett av våra projekt till New Boliden. Här är bilder från G1Z. Dom fick hjälp med nya gardiner, lameller och Mattor.

MFOF Skellefteå

Vackra gröna gardiner från Svensson Mint på ett myndighetskontor här i Skellefteå. Blev mycket nöjd med dessa färger. Har även hjälpt till med lameller, Duetter och rullgardiner till deras fönster.

Northvolt

Disponentvillan i Ursviken ägs numera av Nothvolt. Och dom har byggt om det till ett företagshotell. Här har vi hjälpt till med planeringen av det mesta. Gardiner, mattor och möbler mm.

Floraskolan

Låt oss presentera Gardinstudions största projekt någonsin – Floraskolan!

Hit har vi levererat över 260 solskydd och 280 akustikplattor till tak och väggar, samt akustiktyger till deras musiksal.

I de fönster som vi har satt upp mörkgråa rullgardiner med EnviroScreen har Arkitektbyrån MAF Arkitektkontor tänkt helt rätt i val av en teknisk väv. Arkitekten har valt en väv som håller värmen ute, vilket bidrar till svalare lokaler och gör det mer energieffektivt. Denna väv tar även bort bländade solljus samtidigt som du kan se ut genom den.

Vita plisségardiner har satts upp i kurator- och undersökningsrummet för att få insynsskydd men ändå släppa in ljuset. Medan arkitekten valde mörkläggande plissé till Forumsalen för att de ska kunna se bra på projektorn.

I musikrummet på Floraskolan har vi även satt upp svarta ljudabsorberande dimout och ett mer skirt ljudabsorberande tyg i den stora musiksalen där längderna är 11, 12 och 17 meter breda. Perfekt för att dämpa ljudet från alla instrument!

Vi har även satt upp 180 stycken takplattor från leverantören Akustikmiljö och 106 väggplattor från leverantören Kurage. Allt tyg heter Camira.