Kontorsmiljö

Kontorsmiljön på företaget är viktig för både produktivitet och trivsel på jobbet. Genom att arbeta med faktorer som färg, form, ljud, ljus, temperatur och akustik kan en attraktiv och produktiv kontorsmiljö skapas. Priset arbetsgivaren riskerar att få betala för en dålig kontorsmiljö är ökad stress, huvudvärk och sämre prestation hos medarbetarna.

Är medarbetarna positiva till estetiken på arbetsplatsen, är de också positiva till arbetsgivaren.

Möbler/ Förvaring

Vi säljer kontorsmöbler av hög kvalitet. Våra kontorsstolar är noga utvalda för att hålla hög kvalitet. Både när det gäller mekanik och läder/tygkvaliteter. Vi arbetar med behovsanpassade lösningar och skapar rätt förutsättningar för ert kontor. Vi har ett brett sortiment av kontorsmöbler och kontorsinredning som passar alla kontor och kontorslokaler.

Kontorsväxter

Vi kombinerar en stor mängd olika växter och krukor för att skapa vackra arrangemang som ger liv åt din kontorsmiljö. Oavsett om det gäller design till stora kontorskomplex eller till mindre arbetsplatser, kommer våra experter göra allt för att överträffa dina förväntningar.

Tysta rum viktiga på aktivitetsbaserade kontor

Arbete som kräver koncentration behöver tysta utrymmen. Att växla arbetsytor under dagen är bra för produktiviteten. Det är två resultat från ny forskning om aktivitetsbaserade kontor. Gör en investering med tysta möbler som ljuddämpande fåtöljer, avskärmande fåtöljer, tysta fåtöljer, akustik fåtöljer till ert kontorslandskap.

KONTAKTA OSS

Inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer

När du väljer kontorsinredning för din verksamhet är både kvalitet och utseende viktiga parametrar.

Vi erbjuder kompletta inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer, vi har ett brett sortiment med flexibla kontorsmöbler som passar våra kunders unika krav & behov. Vi tror på ett hållbart resursutnyttjande i alla led och hjälper företag i förändring att minska slöseriet.

Hos oss kan du få hjälp med mattor, möbler, akustiklösningar, förvaringsmöbler, textilier, växter och dekorationer för kontoret.